Landstede Groep

Naar het Agnieten

Zit jij in groep acht en wil je misschien wel naar het Agnieten College in Wezep?

Met plezier naar school gaan, uitgedaagd worden op verschillende gebieden en jezelf kunnen zijn… dat vinden wij op het Agnieten College Wezep erg belangrijk. Wij zijn dan ook niet voor niets een persoonlijke school. Jouw ontwikkeling staat bij ons centraal. Samen met jou en je ouders bekijken we wat jij nodig hebt binnen ons onderwijs. Je vindt bij ons de opleidingen vmbo (alle leerwegen), havo en atheneum.

Het Agnieten College is een kleinschalige school. Je kent al gauw alle docenten en medeleerlingen, waardoor je je snel thuis voelt. Onze docenten weten wat er speelt binnen en buiten de school en zijn bij jou betrokken. De deuren staan altijd voor al onze leerlingen open.

Binnen ons onderwijs willen wij jouw talenten en ambities stimuleren, leer je jezelf goed kennen en bereiden wij je alvast voor op de toekomst. Maar school is meer dan alleen kwalitatief goed onderwijs volgen. Wij zijn ook een plek waar je elkaar kunt ontmoeten en met elkaar om leert gaan, zowel binnen als buiten de lessen. Zo word jij uitgedaagd en kun je, in een vertrouwde leeromgeving, het beste uit jezelf halen.

Ben je nieuwsgierig geworden? Je bent van harte welkom om een kijkje te nemen op onze school. Bel van tevoren wel even om een afspraak te maken!

Stel je vraag

Contact

Ons telefoonnummer: 088 8507570
Ons e-mailadres: wezep@agnietencollege.nl

Ons bezoekadres:
Agnieten College Wezep
Noordsingel 70
8091 WD Wezep

Postadres:
Postbus 41
8090 AA Wezep