Landstede Groep

Naar het Agnieten

Zit jij in groep acht en wil je misschien wel naar het Agnieten College in Wezep?

Je vindt bij ons de opleidingen vmbo (alle leerwegen), havo en atheneum. We zijn een school met een menselijke maat, waar iedereen jou kent en waar jij je snel thuis zult voelen. En waar we er alles aan doen om jou en je ouders zo goed mogelijk te betrekken bij het leren.

Een school is er niet alleen om zo hoog mogelijke cijfers te halen. We vinden het minstens zo belangrijk aandacht te besteden aan wie we, als school, willen zijn. Ook willen we een plek zijn waar je elkaar kunt ontmoeten, met elkaar leert om te gaan en nu alvast gaat nadenken over je toekomst.

Goede leerprestaties komen alleen tot stand in een vertrouwde leeromgeving. Dat vertrouwen willen we opbouwen, uitstralen en doorgeven. Dat doen we door de zelfstandigheid en het zelfvertrouwen van de leerlingen stapsgewijs te vergroten. Een vertrouwde leeromgeving kan alleen tot stand komen als er duidelijkheid is, bijvoorbeeld over de manier waarop we lesgeven en waarop we met elkaar omgaan. Deze schoolgids bevat informatie over de manier waarop wij tegen leren aankijken, hoe het er dagelijks aan toe gaat en welke afspraken we onderling hebben gemaakt om het leren hier soepel te laten verlopen.

Ben je nieuwsgierig geworden? Je bent van harte welkom om een kijkje te nemen op onze school. Bel van tevoren wel even om een afspraak te maken!

5_a58fb74befd6f34a1ad0f367c451994e9a3385c9.jpg

Stel je vraag

Contact

Ons telefoonnummer: 088 8507570
Ons e-mailadres: wezep@agnietencollege.nl

Ons bezoekadres:
Agnieten College Wezep
Noordsingel 70
8091 WD Wezep

Postadres:
Postbus 41
8090 AA Wezep