Landstede Groep

Kom langs!

Zit jij in groep 7 of 8 van de basisschool en ben je aan het bekijken naar welke middelbare school jij gaat? Wij nodigen je uit om alvast kennis te maken met het Agnieten College in Wezep. Je bent samen met je ouder(s)/verzorger(s) van harte welkom!

Kijk- en doemiddagen

I.v.m. de aangescherpte Coronamaatregelen mogen de kijk- en doemiddagen helaas niet doorgaan. 

Online Open Huis

In verband met de aangescherpte coronamaatregelen vindt ons Open Huis dit schooljaar online plaats op:

Donderdag 3 februari 2022 van 19.30 - 20.30 uur

Tijdens een live-uitzending vertellen onze leerlingen en leraren je alles over het Agnieten College Wezep. Een reporter neemt je mee langs verschillende vakken en geeft je een kijkje in onze school. Heb je vragen over onze school? Tijdens het Online Open Huis kun je al jouw vragen stellen via de chat. Wij zitten klaar om jouw vragen te beantwoorden. Zo krijg je alle informatie die je nodig hebt.

Meld je hier aan voor het Online Open Huis.

Open Huis gemist?

Heb je het Open Huis of een van de andere kennismakingsmomenten gemist? Dan nodigen we je van harte uit om alsnog kennis te maken met onze school. Bel of mail ons: 088-850 75 70, wezep@agnietencollege.nl.

Heb je een vraag? Bekijk het filmpje over de meest gestelde vragen. Ook dan mag je ons altijd bellen of mailen. 

 

Kennismaken? Gezellig!

Oké, de keus is gemaakt: je wilt naar het Agnieten College… En dán? Dan kom je gezellig kennismaken! Eind mei of begin juni komen alle nieuwe leerlingen op school om kennis te maken met elkaar en de mentor van de groep. Je gaat dan een middag samenwerken met je klasgenoten en je maakt kennis met de school. Zo leer je de weg al een beetje vinden in het nieuwe gebouw.


Na de zomervakantie: introductiedag(en)

Na de zomervakantie beginnen we echt. We starten met een introductieperiode, want er valt nog veel te ontdekken over de school en de kinderen die erheen gaan. Je krijgt je boeken, maakt kennis met alle docenten (veel meer dan op de basisschool!) en je leert de andere kinderen in je klas beter kennen. Natuurlijk praat je met je klasgenoten en je ouders over de avonturen op je nieuwe school. Zij komen in de tweede week naar school om te zien waaraan jij begonnen bent.

Contact

Telefoonnummer
088-850 75 70

E-mailadres
wezep@agnietencollege.nl

Adres
Agnieten College Wezep
Noordsingel 70
8091 WD Wezep

Stel je vraag