Landstede Groep

Kom langs!

Het is logisch dat je het spannend vindt om van je vertrouwde basisschool naar het voortgezet onderwijs te gaan. Het gebouw is veel groter, je ontmoet andere kinderen en het lesgeven gaat anders. Wij nodigen je daarom uit om alvast kennis te maken met het Agnieten College. Je bent samen met je ouder(s)/verzorger(s) van harte welkom!

Open Huis

Donderdag 9 januari 2020 - 19.00 - 21.00 uur

Ben je op zoek naar een persoonlijke en kleinschalige school? Kom dan naar het Open Huis van het Agnieten College. Doe mee met leuke activiteiten, proef de sfeer, ontdek meer over ons onderwijsaanbod en stel al jouw vragen aan onze leerlingen en leraren.

Kijk- en doemiddagen

Maandag 20 januari en dinsdag 21 januari 2020 - 13.15 - 15.15 uur

Wil jij alvast beleven hoe het is om naar de middelbare school te gaan? Geef je dan op voor onze kijk- en doemiddag! Tijdens deze middag kun je sfeer proeven, kennismaken met onze leerlingen en leraren en alvast onze school verder ontdekken. Ook volg je een aantal vakken die je op de basisschool nog niet hebt gehad. Geef je op voor een van deze middagen via wezep@agnietencollege.nl.

Open Huis gemist?

Heb je het Open Huis of een van de andere kennismakingsmomenten gemist? Dan nodigen we je van harte uit om alsnog kennis te maken met onze school. Bel of mail ons: 088-850 75 70, wezep@agnietencollege.nl.

Heb je nu een vraag? Ook dan mag je ons altijd bellen of mailen.

Kennismaken? Gezellig!

Oké, de keus is gemaakt: je wilt naar het Agnieten College… En dán? Dan kom je gezellig kennismaken! Eind mei of begin juni komen alle nieuwe leerlingen op school om kennis te maken met elkaar en de mentor van de groep. Je gaat dan een middag samenwerken met je klasgenoten en je maakt kennis met de school. Zo leer je de weg al een beetje vinden in het nieuwe gebouw.

Na de zomervakantie: introductiedag(en)

Na de zomervakantie beginnen we echt. We starten met een introductieperiode, want er valt nog veel te ontdekken over de school en de kinderen die erheen gaan. Je krijgt je boeken, maakt kennis met alle docenten (veel meer dan op de basisschool!) en je leert de andere kinderen in je klas beter kennen. Natuurlijk praat je met je klasgenoten en je ouders over de avonturen op je nieuwe school. Zij komen in de tweede week naar school om te zien waaraan jij begonnen bent.

Contact

Telefoonnummer
088-850 75 70

E-mailadres
wezep@agnietencollege.nl

Adres
Agnieten College Wezep
Noordsingel 70
8091 WD Wezep

Stel je vraag