Landstede Groep

Kom langs!

Zit jij in groep 7 of 8 van de basisschool en ben je aan het kijken naar welke middelbare school jij gaat? Wij nodigen je uit om kennis te maken met het Agnieten College in Wezep. Je bent samen met je ouder(s)/verzorger(s) van harte welkom!

Open Huis
We kunnen niet wachten om je te zien op ons Open Huis op dinsdag 14 november 2023 van 19.00-21.00 uur. Neem je vader, moeder en vrienden mee en proef de sfeer. Maak kennis met de docenten en leerlingen, wandel op je gemak door de gangen en ervaar de nieuwe vakken die je op het voortgezet onderwijs krijgt. Meld je gelijk aan. Tot gauw! 

Kijk- en doemiddagen
Op 20, 21 en 23 november 2023 van 13.15-15.15 uur kun je meedoen tijdens de kijk- en doemiddagen. Je maakt op een leuke manier kennis met een paar vakken die je in de brugklas krijgt en je gaat actief aan de slag. 
Aanmelden voor één van de kijk- en doemiddagen kan via wezep@agnietencollege.nl. Vermeld hierbij je naam en de naam van je basisschool. 

Informatieavond
Op donderdag 18 januari 2024 van 19.30-21.00 uur organiseren we een informatieavond. Na een korte introductie over het Agnietencollege Wezep volgen er informatierondes per niveau, maak je kennis met docenten die daar lesgeven en leerlingen die les volgen en is er volop ruimte om vragen te stellen. 
Aanmelden kan via wezep@agnietencollege.nl. Vermeld hierbij je naam en de naam van je basisschool. 

Individuele rondleiding

Na schooltijd ben je van harte welkom om samen met je ouder/verzorger bij ons op school te komen kijken. We leiden je graag rond en vertellen je alles dat jij wilt weten over het Agnieten College in Wezep. Stuur een mail naar wezep@agnietencollege.nl met daarin je naam, welk niveau je gaat doen en je telefoonnummer. Dan bellen we je gauw voor een afspraak.

 

Heb je een vraag? Bekijk het filmpje over de meest gestelde vragen. Ook dan mag je ons altijd bellen of mailen. 

Kennismaken? Gezellig!

Oké, de keus is gemaakt: je wilt naar het Agnieten College… En dán? Dan kom je gezellig kennismaken! Eind mei of begin juni komen alle nieuwe leerlingen op school om kennis te maken met elkaar en de mentor van de groep. Je gaat dan een middag samenwerken met je klasgenoten en je maakt kennis met de school. Zo leer je de weg al een beetje vinden in het nieuwe gebouw.


Na de zomervakantie: introductiedag(en)

Na de zomervakantie beginnen we echt. We starten met een introductieperiode, want er valt nog veel te ontdekken over de school en de kinderen die erheen gaan. Je krijgt je boeken, maakt kennis met alle docenten (veel meer dan op de basisschool!) en je leert de andere kinderen in je klas beter kennen. Natuurlijk praat je met je klasgenoten en je ouders over de avonturen op je nieuwe school. Zij komen in de tweede week naar school om te zien waaraan jij begonnen bent.

Contact

Telefoonnummer
088-850 75 70

E-mailadres
wezep@agnietencollege.nl

Meer over de bereikbaarheid in de zomervakantie leest u hier. 

Adres
Agnieten College Wezep
Noordsingel 70
8091 WD Wezep

Stel je vraag