Landstede Groep

Kom langs!

Zit jij in groep 7 of 8 van de basisschool en ben je aan het bekijken naar welke middelbare school jij gaat? Wij nodigen je uit om alvast kennis te maken met het Agnieten College in Wezep. Je bent samen met je ouder(s)/verzorger(s) van harte welkom!

Informatieavond voor groep 8-leerlingen en ouders

Dinsdag 2 november 2021 om 19.30 uur
Binnenkort geven we je meer informatie over het programma.

Kijk- en doemiddagen

Dinsdag 18 januari 2022 van 13.15 - 15.15 uur
Maandag 31 januari 2022 van 13.15 - 15.15 uur
Binnenkort geven we je meer informatie over het programma.

Open huis

Donderdag 3 februari 2022 van 19.00 - 21.00 uur
Binnenkort geven we je meer informatie over het programma.

Open Huis gemist?

Heb je het Open Huis of een van de andere kennismakingsmomenten gemist? Dan nodigen we je van harte uit om alsnog kennis te maken met onze school. Bel of mail ons: 088-850 75 70, wezep@agnietencollege.nl.

Heb je een vraag? Bekijk het filmpje over de meest gestelde vragen. Ook dan mag je ons altijd bellen of mailen. 

Kennismaken? Gezellig!

Oké, de keus is gemaakt: je wilt naar het Agnieten College… En dán? Dan kom je gezellig kennismaken! Eind mei of begin juni komen alle nieuwe leerlingen op school om kennis te maken met elkaar en de mentor van de groep. Je gaat dan een middag samenwerken met je klasgenoten en je maakt kennis met de school. Zo leer je de weg al een beetje vinden in het nieuwe gebouw.


Na de zomervakantie: introductiedag(en)

Na de zomervakantie beginnen we echt. We starten met een introductieperiode, want er valt nog veel te ontdekken over de school en de kinderen die erheen gaan. Je krijgt je boeken, maakt kennis met alle docenten (veel meer dan op de basisschool!) en je leert de andere kinderen in je klas beter kennen. Natuurlijk praat je met je klasgenoten en je ouders over de avonturen op je nieuwe school. Zij komen in de tweede week naar school om te zien waaraan jij begonnen bent.

Contact

Telefoonnummer
088-850 75 70

E-mailadres
wezep@agnietencollege.nl

Adres
Agnieten College Wezep
Noordsingel 70
8091 WD Wezep

Stel je vraag