Landstede Groep

Een kleine school waar iedereen elkaar kent

Geinen op de gang, een praatje maken na de les of een luisterend oor wanneer je ergens mee zit. Het Agnieten College is een kleine school waar iedereen elkaar kent. Je voelt je er gelijk thuis.

Wij zijn dan ook niet voor niets een persoonlijke school. Jouw ontwikkeling staat bij ons centraal. Samen met jou en je ouders bekijken we wat jij nodig hebt binnen ons onderwijs. Je kunt bij ons het vmbo (alle leerwegen), de havo en het atheneum.

Snel nieuwe vrienden

Het is vaak best even wennen in de brugklas. Daarom duurt de brugperiode bij ons twee jaar. Je hebt in die periode een vaste klas, waardoor je snel nieuwe vrienden maakt. Ook krijg je veel dezelfde docenten.

Jouw eigen mentor

Je hebt bij ons altijd dezelfde mentor, heel vertrouwd. Met je mentor praat je over hoe het gaat op school, wat je doelen zijn en hoe je die kunt bereiken. Je hebt drie keer in de week een mentoruur.

Jezelf leren kennen

Elke leerling leert op een andere manier. Samen kijken we welk onderwijs bij jou past. Hierdoor leer je jezelf goed kennen en kun je steeds beter zelf keuzes maken. Ook helpen we jou om je talenten te ontwikkelen en je doelen te halen. Maar school is meer dan alleen goed onderwijs volgen. Wij zijn ook een plek waar je elkaar kunt ontmoeten en met elkaar om leert gaan, zowel binnen als buiten de lessen. Zo word jij uitgedaagd en kun je, in een vertrouwde leeromgeving, het beste uit jezelf halen.

Nieuwsgierig geworden?

Je bent van harte welkom om een kijkje te nemen op onze school, mail naar wezep@agnietencollege.nl voor het maken van een afspraak. Of kom naar één van onze voorlichtingsmomenten. 

Contact

Telefoonnummer
088-850 75 70

E-mailadres
wezep@agnietencollege.nl

Meer over de bereikbaarheid in de zomervakantie leest u hier. 

Adres
Agnieten College Wezep
Noordsingel 70
8091 WD Wezep

Stel je vraag