Landstede Groep

Kleinschalig en verbonden

Wij bieden leerlingen alle kansen Leerlingen van alle niveaus kunnen in Wezep een goede start maken met hun schoolcarrière. Het leuke van onze regionale school is de kleinschaligheid en de kwaliteit die daardoor geleverd kan worden. Voor de leerlingen is het prettig dat iedereen elkaar kent. Zorg of extra begeleiding is, waar nodig, altijd dichtbij. Daardoor voelen leerlingen zich veilig op school en hebben ze het naar hun zin. Wij kunnen ze een stevige basis meegeven waardoor ze, als ze iets ouder zijn, met vertrouwen doorstromen naar een vervolgopleiding. Doordat wij deel uitmaken van Landstede Groep, zijn wij in staat om leerlingen, na hun start in Wezep, alle kansen te bieden. Elke school maakt zijn eigen onderwijskundige keuzes. Zo ontstaat een veelkleurig palet aan scholen. De scholen ontwikkelen ook samen nieuwe plannen en gebruiken daarbij elkaars ideeën. Wij delen met deze scholen onze onderwijsvisie en onze protestants christelijke en/of katholieke achtergrond:

Agnieten College Wezep 062 (verkleind).jpg (1)

Stel je vraag

Ons telefoonnummer: 088 8507570