Landstede Groep

‘Ik kijk altijd het meest uit naar de dinsdag, want dan hebben we projectmiddag.”
Jildou
vmbo-tl 3


“Het Agnieten College is een kleine school. Leuk, want hierdoor ken je iedereen snel. De meeste leerlingen komen uit Wezep, net als ik, maar er komen ook klasgenoten uit Hattem, Hattemerbroek en ’t Loo. 

Op de basisschool had ik bijna geen huiswerk. Dat was wel even wennen toen ik op het Agnieten College kwam. Ik dacht te makkelijk over school en mijn cijfers vielen tegen. Mijn persoonlijke mentor houdt mijn resultaten goed in de gaten, daarom ga ik nu een of twee keer per week naar de huiswerkklas. Ik kan me daar beter concentreren dan thuis en word goed geholpen. De leraren nemen de tijd voor me, dat is fijn. Ik ben nu echt tevreden over mijn cijfers.

Ik kijk altijd het meest uit naar de dinsdag, want dan hebben we projectmiddag. Om de paar weken kies je een project, zoals koken, verschillende sporten, knutselen, techniek of mode. Zelf heb ik nu voor sport gekozen. Laatst gingen we bijvoorbeeld dansen bij een dansschool. Zo doe je ook eens iets buiten het klaslokaal! Ik vind dat je veel van die projecten leert, maar dat merk je helemaal niet. Je bent vooral met iets leuks bezig.”