Landstede Groep

Prachtige prijzen The Big Challenge

25-05-2016

Tijdens de feestelijke prijsuitreiking van The Big Challenge op het Agnieten College Wezep mochten veel leerlingen mooie prijzen in ontvangst nemen.

The Big Challenge is een internationale wedstrijd voor de Engelse taal die al een aantal jaren wordt gehouden in verschillende Europese landen. Dit jaar deden er voor het eerst ook Nederlandse scholen mee. Duizenden leerlingen van 89 scholen vanuit ons hele land hebben op 19 april op 5 verschillende niveaus een digitale toets gemaakt. Alle aspecten van de Engelse taal kwamen aan bod.

Leerlingen uit de leerjaren 1 t/m 3 hebben maanden geoefend en gestreden met en tegen elkaar. Ze werden uitgedaagd veel met de Engelse taal bezig te zijn en werkten met veel plezier toe naar de uiteindelijke toets.

Vorige week werden de definitieve resultaten bekend gemaakt en bleek onze school een nationale prijs en 2 regionale bekers te hebben gewonnen. Wat een fantastisch resultaat.

Melissa Domingos heeft de 2e prijs gewonnen van Nederland voor niveau 3. William Landman is 1e geworden van Gelderland voor niveau 4. Voor het hoogste niveau mochten Lonneke van de Heuvel de 1e prijs en Madelief Herforth de 2e prijs van Gelderland in ontvangst nemen.

Sietze Meijer had de hoogste score van alle onze brugklassers en Dick Vels was de allerbeste van al onze tweedeklassers. Zij kregen naast een aantal mooie prijzen ook een eervolle medaille omgehangen.

Carla Busbroek en Lidy van het Hul, docenten Engels, zijn ontzettend trots op wat hun leerlingen hebben bereikt.

Stel je vraag

Contact

Ons telefoonnummer: 088 8507570
Ons e-mailadres: wezep@agnietencollege.nl

Ons bezoekadres:
Agnieten College Wezep
Noordsingel 70
8091 WD Wezep

Postadres:
Postbus 41
8090 AA Wezep