Landstede Groep

Agnieten College Wezep is de beste tl-school van Gelderland

24-01-2018

Het Agnieten College in Wezep behoort met de theoretische en de gemengde leerweg van het vmbo tot de vijf beste vo-scholen van Gelderland. Dat blijkt uit onderzoek van Elsevier Weekblad. Elk jaar analyseert en beoordeelt Elsevier de prestaties van alle scholen met vmbo, havo en vwo. De uitslag is een mooi compliment voor de school die bekend staat om het persoonlijke en vooruitstrevende onderwijs.

Het Agnieten College in Wezep is een kleinschalige, innovatieve en vooruitstrevende school, waar persoonlijke aandacht is voor iedere leerling. Met het gepersonaliseerde leren is er veel ruimte voor de leerlingen om hun eigen leerroute te volgen, waarbij een ondernemende en verantwoordelijke houding wordt gestimuleerd en oog is voor internationalisering. Daarmee biedt het Agnieten College een uitdagende en gevarieerde leeromgeving.

Sinds 2000 vergelijkt Elsevier Weekblad met het onderzoek Beste scholen alle scholen met vmbo, havo, vwo en gymnasium op basis van ‘harde cijfers’: Welke scholen tellen weinig zittenblijvers, waar zijn examencijfers hoog? Waar halen leerlingen met havo-advies toch het vwo? Omdat alle scholen op dezelfde punten zijn vergeleken, krijgen ouders een eerlijk beeld van de kwaliteit van het onderwijs. Het team van het Agnieten College Wezep is trots op de uitstekende beoordeling.

Contact

Telefoonnummer
088-850 75 70

E-mailadres
wezep@agnietencollege.nl

Adres
Agnieten College Wezep
Noordsingel 70
8091 WD Wezep

Stel je vraag