Landstede Groep

55 Leerlingen Agnieten College Wezep sluiten vakken af op een hoger niveau

20-07-2017

Met trots namen 55 leerlingen vanochtend een certificaat of zelfs certificaten in ontvangst van wethouder Vos-Van de Weg. Deze leerlingen uit leerjaar 1, 2 of 3 sloten namelijk verschillende vakken af op een hoger niveau. ‘Een uitstekende prestatie waar we ontzettend trots op zijn’, aldus Ard de Graaf, locatieleider van het Agnieten College Wezep.

Op het Agnieten College Wezep krijgen leerlingen gepersonaliseerd onderwijs. Dit betekent dat leerlingen leren op hun eigen niveau. Is een leerling goed in een vak, dan kan hij/zij dit vak op een hoger niveau volgen. Hierdoor worden leerlingen uitgedaagd en krijgen ze de kans om kwaliteiten en talenten te laten zien. ‘We merken dat leerlingen gemotiveerder zijn en meer zelfvertrouwen krijgen doordat ze mogen en kunnen excelleren’, aldus de school.

Elk schooljaar kunnen leerlingen vakken op een hoger niveau afsluiten. Dit jaar sloten 55 leerlingen één of meerdere vakken af op een hoger niveau. Er waren certificaten voor de vakken Duits, Engels, Nederlands, Frans, Wiskunde, Aardrijkskunde, Geschiedenis en Natuur-/Scheikunde. Zes leerlingen ontvingen drie certificaten uit handen van de wethouder, één leerling ontving zelfs zes certificaten. Op vmbo-basis sloot een leerling zelfs een vak twee niveaus hoger af. Wethouder Vos-Van de Weg: ‘Het Agnieten College Wezep biedt echt onderwijs op maat. Als wethouder ben ik dan ook trots dat we dit binnen onze gemeente aanbieden.’

 

 

Stel je vraag

Contact

Ons telefoonnummer: 088 8507570
Ons e-mailadres: wezep@agnietencollege.nl

Ons bezoekadres:
Agnieten College Wezep
Noordsingel 70
8091 WD Wezep

Postadres:
Postbus 41
8090 AA Wezep