Landstede Groep

Kom langs!

Het is logisch dat je het spannend vindt om van je vertrouwde basisschool over te gaan naar het voortgezet onderwijs. Het gebouw is veel groter, je ontmoet andere kinderen en het lesgeven gaat anders. Wij nodigen je daarom uit om alvast kennis te maken met het Agnieten College Wezep tijdens onze voorlichtingsmomenten. Je bent samen met je ouders/verzorgers van harte welkom!

Open huis

Kom tijdens ons open huis sfeerproeven bij ons op school! Volg bijvoorbeeld een korte les bij Engels of doe proefjes in het scheikunde-lokaal. Natuurlijk zijn er ook docenten en leerlingen aan wie je al jouw vragen kunt stellen.

Het open huis is op:

Donderdag 11 januari van 19.00 - 21.00 uur

Kijk en doedagen

In januari zijn er ook kijk- en doedagen. Op één van deze dagen ga jij echt meemaken hoe het gaat op het voortgezet onderwijs. We laten je bij een aantal lessen sfeer proeven op onze school, je maakt kennis met ons gebouw en onze docenten. Samen gaan we bezig met vakken die je op de basisschool nog niet hebt gehad. Wil je hier aan meedoen? Vraag dan je meester of juf wat mogelijk is. We hopen dat jullie allemaal komen.  

De kijk- en doedagen zijn op:

Maandag 15 januari 2018 van 13.15 - 15.15 uur

Dinsdag 16 januari 2018 van 13.15 - 15.15 uur

Open huis gemist?

Heb je het open huis of een van de andere voorlichtingsmomenten gemist? Dan nodigen we je van harte uit om alsnog kennis te maken met onze school. Je kunt ons bereiken via 038-3761979 of stuur een e-mail naar wezep@agnietencollege.nl.

Heb je specifieke vragen? Ook dan mag je ons altijd bellen of mailen.

 

Kennismaken? Gezellig!

Oké, de keus is gemaakt: je wilt naar het Agnieten College Wezep… En dán? Dan kom je gezellig kennismaken! Eind mei of begin juni komen alle nieuwe leerlingen op school om kennis te maken met elkaar en de mentor van de groep. Je gaat dan een middag samenwerken met je klasgenoten en je maakt kennis met de school. Zo leer je de weg al een beetje vinden in het nieuwe gebouw.

Na de zomervakantie: introductiedag(en)

Na de zomervakantie beginnen we echt. We starten met een introductieperiode, want er valt nog veel te ontdekken over de school en de kinderen die erheen gaan. Je krijgt je boeken, maakt kennis met alle docenten (veel meer dan op de basisschool!) en je leert de andere kinderen in je klas beter kennen. Natuurlijk praat je met je klasgenootjes en je ouders over de avonturen op je nieuwe school. Zij komen in de tweede week naar school om te zien waaraan jij begonnen bent.

Agnieten College Wezep 025 (Kopie).jpg

Stel je vraag

Contact

Ons telefoonnummer: 088 8507570
Ons e-mailadres: wezep@agnietencollege.nl

Ons bezoekadres:
Agnieten College Wezep
Noordsingel 70
8091 WD Wezep

Postadres:
Postbus 41
8090 AA Wezep