Landstede Groep

Kom langs!

Het is logisch dat je het spannend vindt om van je vertrouwde basisschool over te gaan naar het voortgezet onderwijs. Het gebouw is veel groter, je ontmoet andere kinderen en het lesgeven gaat anders. Wij nodigen je daarom uit om alvast kennis te maken met het Agnieten College Wezep. Je bent samen met je ouders/verzorgers van harte welkom!

Open huis

Kom sfeer proeven op het Agnieten College Wezep tijdens ons Open huis! Je bent samen met je ouders van harte welkom op:

donderdag 10 januari 2019 van 19.00 – 21.00 uur 

Doe mee met leuke activiteiten, proef de sfeer, ontdek meer over ons onderwijsaanbod en stel al jouw vragen aan onze leerlingen en leraren. We heten jou en je ouders van harte welkom!


Kijk- en doemiddagen

Wil jij alvast beleven hoe het is om naar de middelbare school te gaan? Geef je dan op voor onze kijk- en doemiddagen op:

maandag 21 januari en dinsdag 22 januari 2019 van 13.15 - 15.15 uur

Tijdens deze middag kun je sfeer proeven, kennismaken met onze leraren en leerlingen en alvast onze school verder ontdekken. Ook volg je een aantal vakken die je op de basisschool nog niet hebt gehad.

Lijkt het je leuk om hieraan mee te doen? Geef je dan op voor één van deze middagen via wezep@agnietencollege.nl.


Open huis gemist?

Heb je het open huis of een van de andere voorlichtingsmomenten gemist? Dan nodigen we je van harte uit om alsnog kennis te maken met onze school. Je kunt ons bereiken via 088-850 75 70 of stuur een e-mail naar wezep@agnietencollege.nl.

Heb je specifieke vragen? Ook dan mag je ons altijd bellen of mailen.


Kennismaken? Gezellig!

Oké, de keus is gemaakt: je wilt naar het Agnieten College Wezep… En dán? Dan kom je gezellig kennismaken! Eind mei of begin juni komen alle nieuwe leerlingen op school om kennis te maken met elkaar en de mentor van de groep. Je gaat dan een middag samenwerken met je klasgenoten en je maakt kennis met de school. Zo leer je de weg al een beetje vinden in het nieuwe gebouw.

Na de zomervakantie: introductiedag(en)

Na de zomervakantie beginnen we echt. We starten met een introductieperiode, want er valt nog veel te ontdekken over de school en de kinderen die erheen gaan. Je krijgt je boeken, maakt kennis met alle docenten (veel meer dan op de basisschool!) en je leert de andere kinderen in je klas beter kennen. Natuurlijk praat je met je klasgenootjes en je ouders over de avonturen op je nieuwe school. Zij komen in de tweede week naar school om te zien waaraan jij begonnen bent.

Contact

Ons telefoonnummer: 088 8507570
Ons e-mailadres: wezep@agnietencollege.nl

Ons bezoekadres:
Agnieten College Wezep
Noordsingel 70
8091 WD Wezep

Postadres:
Postbus 41
8090 AA Wezep

Klik hier voor de routebeschrijving

Stel je vraag