Landstede Groep

Kwaliteit

Je kunt op het Agnieten College Wezep rekenen op kwalitatief onderwijs. Elke dag staan al onze medewerkers voor de leerlingen klaar. Dat wij daadwerkelijk kwalitatief onderwijs geven zie je bijvoorbeeld terug in de hoge slagingspercentages binnen het vmbo-gl en -tl. De afgelopen vijf jaar was het slagingspercentage minimaal 98%! Ook zorgen we voor een goede doorstroom vanaf het vmbo-bbl/-kbl, havo en vwo naar onze partnerscholen binnen Landstede Groep.

Als school stellen wij als doel om de kwaliteit van ons onderwijs te meten. Dit doen wij door middel van verschillende onderzoeken en door het oordeel van de inspectie. De afgelopen jaren hebben wij zeer goede beoordelingen van de inspectie gekregen.

Naast deze beoordelingen vinden wij het ook belangrijk wat leerlingen en ouders van het onderwijs op het Agnieten College vinden. Regelmatig vinden er dan ook leerling- en oudertevredenheidsonderzoeken plaats. Uit deze onderzoeken is gebleken dat ouders en leerlingen erg tevreden zijn over de school.

Door al deze feedback kunnen we het onderwijs verder ontwikkelen en verbeteren en bereiden we jou nog beter voor op de toekomst!

Neem ook eens een kijkje op www.scholenopdekaart.nl. Op deze website kun je de resultaten van het Agnieten College Wezep vergelijken met andere scholen.

Stel je vraag

Ons telefoonnummer: 088 8507570