Landstede Groep

Kom langs!

Het is logisch dat je het spannend vindt om van je vertrouwde basisschool over te gaan naar het voortgezet onderwijs. Het gebouw is veel groter, je ontmoet andere kinderen en het lesgeven gaat anders.

OPEN HUIS GEMIST ?

Dan nodigen we u / jou van harte uit om alsnog kennis te maken met onze school. U /Jij kunt ons gewoon bellen om een afspraak te maken, dan zorgen wij voor een rondleiding. Ook wanneer u nog vragen hebt over specifieke zaken rondom ons onderwijs of onze zorg, gewoon even bellen voor een afspraak. Dit kan op nummer 038-3761979

Voorlichtingsavond voor ouders groep 8

Uw kind gaat volgend jaar naar het voortgezet onderwijs. Daarom geven wij op 27 oktober 2016 een voorlichting. Tijdens deze avond wordt u wegwijs gemaakt in het voortgezet onderwijs en kunt u alvast kennismaken met het Agnieten College.

Open huis
Jij en je ouders zijn van harte uitgenodigd om tijdens ons open huis zelf sfeer te komen proeven! Volg bijvoorbeeld een korte les met proefjes in het scheikunde-lokaal! En natuurlijk zijn er ook docenten en leerlingen aan wie je al je vragen kunt stellen.

Ons Open huis is op 16 januari 2017. We openen onze deuren die avond van 19.00 - 21.00 uur. We hopen jullie te mogen begroeten.

Kijk en doedagen
In januari zijn er ook kijk- en doedagen. Deze dagen zijn dit schooljaar op 16 en 17 januari 2017 an 13.15 - 15.15 uur. Op één van de twee dagen ga jij echt meemaken hoe het gaat op het voortgezet onderwijs. We laten je bij een aantal lessen sfeer proeven op onze school, je maakt kennis met ons gebouw en onze docenten. Samen gaan we bezig met vakken die je op de basisschool nog niet hebt gehad. Wil je hier aan meedoen? Vraag dan je meester of juf wat mogelijk is. We hopen dat jullie allemaal komen. 

Kennismaken? Gezellig!
Oké, de keus is gemaakt: je wilt naar het Agnieten College… En dán? Dan kom je gezellig kennismaken! Eind mei of begin juni komen alle nieuwe leerlingen op school om kennis te maken met elkaar en de mentor van de groep. Je gaat dan een middag samenwerken met je klasgenoten en je maakt kennis met de school waar je na de zomervakantie naar toegaat. Zo leer je de weg al een beetje te vinden in dat grote gebouw.

Na de zomervakantie: introductiedag(en)
Na de zomervakantie beginnen we echt. We starten met een introductieperiode, want er valt nog veel te ontdekken over de school en de kinderen die erheen gaan. Je krijgt je boeken, maakt kennis met alle docenten (veel meer dan op de basisschool!) en je leert de andere kinderen in je klas beter kennen. Natuurlijk praat je met je klasgenootjes en je ouders over de avonturen op je nieuwe school. Zij komen in de tweede week naar school om te zien waaraan jij begonnen bent.

Agnieten College Wezep 025 (Kopie).jpg

Stel je vraag

Contact

Ons telefoonnummer: 088 8507570
Ons e-mailadres: wezep@agnietencollege.nl

Ons bezoekadres:
Agnieten College Wezep
Noordsingel 70
8091 WD Wezep

Postadres:
Postbus 41
8090 AA Wezep